Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Αυστραλίας: «Μόνο αν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να λάμψουμε ως άτομα και ως κοινότητα».

Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της Δ’ Οικουμενικής Συνόδου, 14 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος ιερούργησε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο προάστιο Northbridge της Πέρθης. Με πολλή συγκίνηση ο Σεβασμιώτατος πέρασε το κατώφλι του πρώτου ελληνορθόδοξου Ι. Ναού στην Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας, εκατό ακριβώς έτη μετά τη θεμελίωσή του.

Με την ίδια συγκίνηση τον υποδέχθηκαν η Διοίκηση και τα μέλη της Ενορίας, ενώ ο Ιερατικώς Προϊστάμενος π. Ελευθέριος Γεροβασίλης, σε ανάμνηση της σημαντικής αυτής ημέρας, προσέφερε από ένα συμβολικό δώρο τόσο στον Αρχιεπίσκοπο, όσο και στους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Κυανέων κ. Ελπίδιο και Κερασούντος κ. Ευμένιο που τον συνόδευαν. 

η  συνέχεια: Εδώ