Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμύρου κ.Ιγνάτιος στην Κατασκήνωση.

Στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος χθες την Δευτέρα 8/7, όπου φιλοξενούνται περίπου 90 αγόρια των σχολικών τάξεων του Δημοτικού.

Ο Σεβασμιώτατος παρακάθισε μαζί με τα παιδιά, τα οποία και παρουσίασαν κατασκηνωτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τα παιδιά, τα προέτρεψε να χαρούν τις ημέρες παραμονής τους στην κατασκήνωση, ενώ σε ιδιαίτερη επικοινωνία που είχε με τα στελέχη, τόνισε τη σπουδαιότητα της αποστολής που έχουν, καθοδηγώντας έστω και για λίγες ημέρες ανθρώπινες παιδικές ζωές.

Ευχαρίστησε δε ιδιαιτέρως τους αρχηγούς, τα στελέχη και όλους όσους εθελοντικά προσφέρουν στο να λειτουργήσει σωστά και εποικοδομητικά  η κατασκήνωση.

Αρχηγοί της κατασκήνωσης είναι οι κ.Νικόλαος Κεσκίνης και ο π. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος. Η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του δημοτικού τελειώνει την Κυριακή 14/7, ενώ τη σκυτάλη αναλαμβάνουν τα κορίτσια πού τελείωσαν την Γ’, Δ’, Ε’, Στ’ Δημοτικού, με αρχηγό την κ. Γεωργία Λύτρα.

Τέλος, συνεχίζονται οι εγγραφές στο βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως “Λύχνος” (Κ.Καρτλη – Ανθ. Γαζή, τηλ.24210-32916), για τις περιόδους των Αγοριών Γυμνασίου – Λυκείου η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Ιουλίου έως την Κυριακή 4 Αυγούστου.