Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Κοινό Πρωτόκολλο Συνεργασίας Εκκλησίας - Υπ. Τουρισμού.

Υπεγράφη χθες, Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της συνεδρίασης στο Υπουργείο Τουρισμού της Κοινής Επιτροπής Εκκλησίας και Πολιτείας για Θέματα Προσκυνηματικού και Θρησκευτικού Τουρισμού κοινό Πρωτόκολλο Συνεργασίας για την Ανάδειξη και Ενίσχυση του Προσκυνηματικού και Θρησκευτικού Τουρισμού στη χώρα μας.

Από την πλευρά του Υπουργείου Τουρισμού το Πρωτόκολλο υπέγραψαν η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη και η Υφυπουργός κ. Έλενα Ράπτη, ενώ από την πλευρά της Εκκλησίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, ως εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυστόστομος, Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος ως εκπρόσωπός της, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος.

η  συνέχεια: Εδώ