Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου της επικαλουμένης «Ελευθερώτριας» στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων και Χειροτονία Διακόνου.

DSC 0537

Σε κλίμα κατανύξεως πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 την εορτή της Συνάξεως της Ιεράς Εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου της επονομαζομένης «Ελευθερώτριας».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τέλεσε την εις Διάκονο Χειροτονία του π. Ευμενίου Αυγουστάκη, σκορπίζοντας χαρά και συγκίνηση στους οικείους του, αλλά και τους απλούς πιστούς που κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό για να παρακολουθήσουν τόσο τη Θεία Λειτουργία όσο και την χειροτονία του.

Απευθυνόμενος στο νέο Διάκονο ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κάλεσε τον π. Ευμένιο, να σταθεί άξιος της μεγάλης αποστολής και του έργου της ιερωσύνης.

Να ευχηθούμε στον νέο Διάκονο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας να είναι άξιος της τιμής και της χάριτος που έλαβε και να ευαρεστήσει το Θεό και τους ανθρώπους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ