Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Φορείς στο Μαλαντρένι Αργολίδας τίμησαν τον Άγ. Τρύφωνα και έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου το απόγευμα τελέσθηκε η ακολουθία του Εσπερινού μετ’ αρτοκλασίας και αγιασμού στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Μαλαντρένι, στη μνήμη του Αγίου Τρυφώνος, προστάτη των αμπελουργών.

 
Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού από φορείς που δραστηριοποιούνται στο Μαλαντρένι Αργολίδας.

Οι φορείς που διοργάνωσαν την εκδήλωση ήταν, η Κοινότητα Μαλαντρενίου, η ενορία Αγίου Αθανασίου, ο Προοδευτικός Σύλλογος, ο Αθλητικός Όμιλος και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός.

 
Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο Ιερέας Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κωνσταντίνος Κεχαγιάς, η Πρόεδρος του Μορφωτικό Συλλόγου Ανδριανή Ηλιάννα Τσαγκαρέλη, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γεώργιος Δέδες, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Κυριάκος Βαρελάς και πλήθος κόσμου.




Την εκδηλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Αργολίδας Γ.. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, ο Αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Γ. Σαρρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Π. Δούρος, Π. Παπαϊωάννου, Π. Θωμόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Αργολίδα Π. Ψυχογυιός, η αναπληρώτρια βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Ε. Παναγιωτοπούλου, το στέλεχος της Ν.Δ. και δικηγόρος Σόνια Τάνταρου Κρίγγου κα.