Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Κοπή Αγιοβασιλειόπιτας στον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

thumbnail IMG 9068Την κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας για το νέο έτος 2023 έκοψε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου στην πόλη της Νάξου, την Δευτέρα 9-1-2023 το μεσημέρι.

Την Αγιοβασιλειόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο και τον Διάκ. Νεκτάριο Σκουλάτο. Στην τελετή συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Δημήτρης Λιανός, ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Λεονάρδος Χατζηανδρέου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φώτης Μαυρομάτης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι. Ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος της Ακολουθίας απηύθυνε ευχές για τη νέα χρονιά προς όλους τους συμμετέχοντες. Ο Δήμαρχος με την σειρά του, αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του, απηύθυνε ευχές προς τους συνεργάτες του Δήμου, ενώ στη συνέχεια έδωσε τον λόγο για να απευθύνουν ευχές στον κ. Χατζηανδρέου, στους Αντιδημάρχους, στους Δημοτικούς Συμβούλους και στους προϊσταμένους και διευθυντές των υπηρεσιών του Δήμου.