Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η λαμπρή λιτάνευση της Αγίας Εικόνος και «ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» στην Ιερά νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ).

Ώρα 2 το μεσημέρι, ώρα κατά την οποία ευρέθη αγία Εικόνα πραγματοποιήθηκε λαμπρή λιτάνευση με τη συμμετοχή των Αρχιερέων, των τα πρώτα φερόντων, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Εργασίας κ. Ι.Βρούτσης, οι βουλευτές των Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Αικ. Μονογυιού και Φιλ. Φόρτωμας, ο Δήμαρχος Τήνου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ. Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης, ο Δήμαρχος Μυκόνου, ο Διοικητής της 6ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., ο Λιμενάρχης Τήνου, ο Διοικητής του ΑΤ Τήνου, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Τήνου, ο Αρχηγός της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τήνου, η Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, τα μέλη της Διοικούσης Επιτροπής, μέλη της Αδελφότητος των εν Αθήναις Τηνίων, των σχολείων όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, των εκπαιδευτικών, της Φιλαρμονικής του ΠΙΙΕΤ και πλήθος λαού που συνέρρευσε στο ιερό νησί της Παναγίας επί διήμερον, και από τα γειτονικά νησιά και απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνον για να τιμήσουν την εορτή και να προσκυνήσουν την αγία Εικόνα.

η συνέχεια: Εδώ