Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Η Τιμία Κάρα του Οσίου Παρθενίου στο Κιβέρι Αργολίδας

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου η Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου  Κιβερίου στην Αργολίδα  υποδέχεται την Τιμία Κάρα του Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου, από την Ι.Μ Κοιμήσεως Θεοτόκου Μακρυμάλλη Ευβοίας της Μητροπόλεως  Χαλκίδος.

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 στις 8:00 το απόγευμα θα γίνει η υποδοχή στον αύλειο χώρο του Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου και στις 8:30 θα αρχίσει η Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Οσίου Παϊσίου του αγιορείτου και του Αγίου Παρθενίου.

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Την Τρίτη το πρωί, στις 7:00 π.μ θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία, στην οποία θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ".

Την 12:00 μ. θα ψαλεί Ιερά Παράκληση στον Όσιο Παΐσιο και στον Άγιο Παρθένιο.

Στις 7:00 το απόγευμα θα τελεσθεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Αμέσως μετά στις 8:15 στον αύλειο χώρο του Ι.Ν της Κοιμήσεως της Θεοτόκου θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ποιμενάρχη μας κ. Νεκτάριο με θέμα: "Προσεγγίζοντας τη μορφή του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου".

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 στις 7:00 το πρωί θα ψαλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία.

Στις 11:00 θα ψαλεί η Ιερά Παράκληση στον Άγιο Παρθένιο και θα γίνει η αναχώρηση της Τιμίας Κάρας.