Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για το πτυχίο Ιεροψάλτου στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς μας Μητροπόλεως 2021-2022.

001Την Τετάρτη 22 Ιουνίου στον Νέο Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φλαμουλίου πραγματοποιήθηκαν, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσοστόμου οι εξετάσεις για το Πτυχίο Ιεροψάλτου του σχολικού έτους 2021-22.

Πτυχίο Ιεροψάλτου έλαβαν οι απόφοιτοι:

1. ΖΑΧΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ 2. ΚΑΛΟΥΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ 3. ΜΑΝΤZIΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ME ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ. 4. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ 5. ΚΟΥΤΕΛΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ 6. ΧΟΛΕΒΑΣ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΑΡΙΣΤΑ.

Την εξεταστική επιτροπή αποτέλεσαν οι εξής: πρόεδρος ο πρωτ. Αθανάσιος Τύμπας, διευθυντής της Σχολής, μέλη οι καθηγητές της Σχολής: π. Σπυρίδων Σπύρου, κ. Ευθύμιος Σπύρου, κ. Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου και ο κ. Πολύκαρπος Τύμπας.

Ο πρόεδρος της σχολής Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. κ. Χρυσόστομος και οι καθηγητές της σχολής εύχονται στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία και καλή συνέχεια στις σπουδές τους στην Βυζαντινή Μουσική.