Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Η Μονή Βατοπαιδίου στηρίζει την κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων προσέφερε στην Τοπική μας Εκκλησία η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους για την λειτουργία της κατασκήνωσης στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, όπου, κατά το φετινό Καλοκαίρι, θα φιλοξενηθούν εκατοντάδες παιδιά.

          Είναι η πολλοστή φορά που o Ηγούμενος της Μονής Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός έρχεται αρωγός στο έργο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και στηρίζει πολλαπλώς την δράση της σε ποικίλους τομείς, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε δύσκολους καιρούς.

          Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ευγνωμόνως και δημοσίως ευχαριστεί τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου για την ποικίλη υλική και πνευματική μέριμνά του στην Τοπική μας Εκκλησία, οι καρποί της οποίας είναι Θεοφιλείς και ευλογημένοι.

  Εκ του Γραφείου Τύπου.