Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Εσπερινός Γενεθλίου Τιμίου Προδρόμου στην Πάρο.

IMG 2407Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε την Πέμπτη 24-6-2022 το απόγευμα, επί τη εορτή του Γενεθλίου του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσυγκελλεύοντα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Δωρόθεο Βενετσανόπουλο, τον Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Αρσένιο Μελισσιανό και τον Διάκονο Ευστάθιο Βασιλάκη, μετέβη στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ενοριακό Ναό του Τιμίου Προδρόμου στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου, όπου χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού, με την συμμετοχή του Εφημερίου Μαρμάρων Πρωτοπρ. Σπυρίδωνος Πετρόπουλου, του Εφημερίου Κώστου, Πρωτοπρ. Νικολάου Ανουσάκη, του Εφημερίου Απόλλωνος Νάξου, Πρεσβ. Ηλία Χρυσάκη, του οικείου Εφημερίου, Πρωτοπρ. Ιωάννου Νικηφοράκη και των τοπικών αρχόντων. Τον θείο λόγο κήρυξε ο π. Αρσένιος. Προ του «Δι’ ευχών» ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Εφημέριο της πανηγυρίζουσας Ενορίας και τους συνεργάτες του για την προετοιμασία της πανηγύρεως και ευχήθηκε προς κλήρο και λαό, οι ικεσίες του Τιμίου Προδρόμου να τους συνοδεύουν σε όλη την πορεία της ζωής τους.