Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Η ποιμαντική επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας στην Τασμανία (ΦΩΤΟ).

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολυήμερος ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου στην Τασμανία. Ο Σεβασμιώτατος, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σωζοπόλεως κ. Κυριακό, Αρχιεπισκοπικό Επίτροπο Μελβούρνης, τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη κ. Αμφιλόχιο Παπαντωνίου, Διευθυντή του Ιδιαιτέρου Γραφείου του, τον Διάκονο κ. Τιμόθεο Μαυρομμάτη και τον Διάκονο κ. Ειρηναίο Κόϊκα, έφτασε στο αεροδρόμιο του Hobart την Παρασκευή, 10 Ιουνίου, όπου τον υποδέχθηκε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χαριουπόλεως κ. Βαρθολομαίος, ο Προϊστάμενος της Ενορίας Αγίας Τριάδος, Πρεσβύτερος κ. Δημήτριο Κάτσης, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Προνοίας κ. Στυλιανός Μαγδαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Τασμανίας κ. Νικόλαος Θεοδωρόπουλος και πλήθος πιστών ομογενών.

η συνέχεια:  Εδώ