Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Δ΄ Χαιρετισμοί - Στην Νέα Ιωνία η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Λαμπηδόνος.

Η Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου θα τελεστεί στους Ιερούς Ναούς και στις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας την Παρασκευή 1 Απριλίου.

          Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, στις 7μ.μ., θα χοροστατήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σέσκλου. Η Ακολουθία θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από τον τηλεοπτικό σταθμό astra, από το κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως στο youtube και απο τον Ρ/Σ «Ορθόδοξη Μαρτυρία».

          Εν τω μεταξύ, στις 7μ.μ. θα αφιχθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Λαμπηδόνος, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Λαμπινούς στο Πήλιο. Την Εικόνα θα κομίσει ο Γέροντας της Μονής Αρχιμ. Χρυσόστομος, ο οποίος θα προεξάρχει στην Ακολουθία της Δ΄ Στάσης των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

 

Στις 9.00 θα τελεστεί Ιερά αγρυπνία, η οποία θα απολύσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυκτα.

 

Σάββατο 2/4

7.30 - 9.30 π.μ. Όρθρος - Θεία Λειτουργία 

6.00 μ.μ. Αναστάσιμος Εσπερινός - Ιερό Ευχέλαιο 

Κυριακή 3/4

Όρθρος - Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

5.30 μ.μ. κατανυκτικός Εσπερινός - Αναχώρηση Ι. Εικόνος

  Εκ του Γραφείου Τύπου.