Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ αρωγός στους πυρόπληκτους της Αττικής.

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με χρηματοδότηση του International Orthodox Christian Charities-IOCC, θα προβεί στην ενίσχυση πυρόπληκτων οικογενειών της Αττικής που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου 2021.

Ενίσχυση θα λάβουν οι κάτοικοι που η μόνιμη κατοικία τους έχει χαρακτηριστεί κόκκινη ή κίτρινη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η βοήθεια που θα λάβουν οι πυρόπληκτες οικογένειες αφορά δώρο- επιταγή αξίας €1.000 για την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού, εργαλείων, υλικών αποκατάστασης ή ότι άλλο επιθυμούν από μεγάλη αλυσίδα πολυκαταστήματος της Αττικής.

Η Αποστολή καλεί τους ενδιαφερόμενους να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.mkoapostoli.com όπως επίσης την ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών προκειμένου να ενημερωθούν για τα κριτήρια συμμετοχής στο πρόγραμμα και την υποβολή αιτήσεων.

Πληροφορίες δίδονται επίσης στα τηλέφωνα: 2130184413, 2130184420

Φωτο: Λευτέρης Παρτσαλής