Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Κυριακή ΙΓ΄Λουκά .

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Ασωπίας. Στο κήρυγμά του προς τους πιστούς ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε την ευαγγελική περικοπή της ημέρας και αναφέρθηκε στην αγάπη προς τους συνανθρώπους μας και κατά πόσο ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Χριστού για αγάπη.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε την εκδήλωση «Η Θήβα στην Επανάσταση του 1821-1829: Συμβολή στην ιστορική μνήμη», που διοργάνωσε ο Δήμος Θηβαίων στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας. Στον χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην Επανάσταση του 1821 και συνεχάρη το Δήμο Θηβαίων, καθώς και όλους τους συντελεστές για την διοργάνωση της εκδήλωσης.