Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας στον Άγιο Λουκά Ναυπλίου.

 

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου  2021  ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος, λειτούργησε στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στο Ναύπλιο.

Μέσα σε κλίμα πνευματικής χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης τελέστηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου  Νικολάου Χρήστου, απόφοιτου της ανωτάτης εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος καλωσόρισε στην ιερατική οικογένεια της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος το νέο Ιερέα και του ευχήθηκε ότι καλύτερο στην νέα Ιερατική ζωή.

Η χειροτονία του νέου Ιερέα πραγματοποιήθηκε στον Ιερό ναό του Αγίου Λουκά εκεί που υπηρετεί από τότε που ξεκίνησε να λειτουργεί ο ναός.

Προηγήθηκε η μοναχική κουρά από τον Μητροπολίτη Αργολίδος την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και η χειροτονία σε διάκονο στις 24 Οκτωβρίου 2021.

Ο νέος Ιερέας ο π. Νικόλαος Χρήστου,  κατάγεται από το Μετάχι Αργολίδας και από μικρό παιδί υπηρετεί την εκκλησία που τόσο πολύ αγάπησε.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος, βλέποντας την αγάπη που είχε για να υπηρετήσει την εκκλησία τον ενίσχυσε πνευματικά με το λόγο του.