Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η εορτή των Αγίων Μαρτύρων γυναικών Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στην πόλη των Τρικάλων.

016Με τη δέουσα θρησκευτική ευλάβεια τιμήθηκε η Μνήμη των Αγίων Μαρτύρων γυναικών Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης στο ομώνυμο εκκλησάκι των Αγίων το οποίο βρίσκεται έναντι της πλατείας ΟΤΕ στην πόλη των Τρικάλων.

Το πρωί της 17ης Σεπτεμβρίου 2021 τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Γραδούλα.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος τέλεσε το μνημόσυνο της αειμνήστου κτητορίσης Σοφίας Παπαϊωάννου.

Ακολούθησε η ακολουθία της αρτοκλασίας στον αύλειο χώρο του Ναού.

Στην σύντομη ομιλία του ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης αναφέρθηκε στην εορτή των Αγίων γυναικών παίρνοντας ως αφορμή το όνομα της κάθε Αγίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ