Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Σεβασμιώτατος: «Το έργο της αγάπης είναι επένδυση στην αιωνιότητα».

 

Τα Ενοριακά Κέντρα Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, εντός και εκτός Λαμίας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πρωτ. π. Παναγιώτη Σερέτη.

          Ο κ. Συμεών τέλεσε σε κάθε Κέντρο Αγάπης ξεχωριστά την Ακολουθία του Αγιασμού για την επανέναρξη της χειμερινής λειτουργίας των Κέντρων και επέδωσε προσωπικά στην κάθε εθελόντρια την επίσημη απόφαση αποδοχής της εθελοντικής τους διακονίας.

          «Με την διακονία σας χαρίζετε αγάπη και ελπίδα στους ελαχίστους αδελφούς του Κυρίου μας και προσφέρετε ένα μοναδικό δώρο στην Εκκλησία μας, στην κοινωνία μας αλλά και σε εσάς τις ίδιες. Ό,τι επενδύετε με αγάπη σήμερα, θα το βρείτε μπροστά σας στην νέα συνάντησή μας με τον Κύριο, στην Δευτέρα Παρουσία. Το έργο της αγάπης είναι επένδυση στην αιωνιότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

          Τέλος ο κ. Συμεών ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους και την νέα χειμερινή περίοδο, η οποία όπως ετόνισε: «θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη και θα γεννήσει νέες ανάγκες στην κοινωνία. Η Εκκλησία όμως θα είναι εδώ και θα έχει πάντα την αγκαλιά της ανοιχτή για κάθε άνθρωπο που θα έχει ανάγκη».