Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

ο Σεβασμιώτατος ΜητροπολίτηςΣύρου Δωρόθεος Β’ στη Σαντορίνη.

Αναλαβών, με απόφαση της Ιεράς Συνόδου, την Τοποτηρητεία της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στη Σαντορίνη και άμα τη αφίξει του επεσκέφθη στο Επισκοπείο Θήρας τον Σεβασμιώτατο Γέροντα Μητροπολίτη κ. Επιφάνιο, προς τον οποίο εξέφρασε την τιμή και την αγάπη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β’, των Μελών της Ιεράς Συνόδου και του ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση.Ο Σεβασμιώτατος κ. Επιφάνιος υπεδέχθη τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’ με αγάπη και αντήλλαξε μαζί του απόψεις για πνευματικά και εκκλησιαστικά θέματα.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ την Πέμπτη θα επιστρέψει στη Μύκονο και το απόγευμα θα προστεί του Εσπερινού της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου στον Ιερό Ναό Παναχράντου Χώρας.