Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση».

Κυκλοφορήθηκε η νέα «Πληροφόρηση», η τριμηνιαία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, της περιόδου Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2021.

Στο νέο τεύχος δημοσιεύονται:

Το Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου για την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς, καθώς και η Ανοικτή Επιστολή του προς τους Εκπαιδευτικούς της Μαγνησίας.

Στο πλαίσιο του επετειακού αφιερώματος στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, δημοσιεύεται άρθρο του Καθηγητού Λαογραφίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μανόλη Βαρβούνη, με θέμα «Η συμβολή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην επιστημονική έρευνα και μελέτη της Επανάστασης του 1821».

Ακολουθούν δύο συνεντεύξεις του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου στο Mega (30/8) και στο «Βήμα» της Κυριακής 22/8/2021.

Στην μόνιμη Αντιαιρετική στήλη ο Πρωτ. Κωνσταντίνος Φλάκης γράφει με θέμα «Τί είναι η μετενσάρκωση και το κάρμα;».

Ακολουθεί οκτασέλιδο με ειδήσεις και φωτογραφίες από τις δράσεις της Τοπικής μας Εκκλησίας το τελευταίο τρίμηνο και το τεύχος ολοκληρώνεται με το Μήνυμα του Σεβασμιωτάτου για την εορτή του Δεκαπενταυγούστου.

Το νέο τεύχος της «Πληροφόρησης» διανέμεται δωρεάν από τους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Τοπικής μας Εκκλησίας, ενώ δημοσιεύεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως imd.gr


Εκ του Γραφείου Τύπου.