Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Δύο χειροθεσίες από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στον Εσπερινό του Τιμίου Σταυρού.

 

Το ιερό Σύμβολο τής Ορθοδοξίας, που πριν είκοσι αιώνες θεωρούνταν όργανο ατιμωτικής τιμωρίας και φρικτού θανάτου και με το οποίο οι Ρωμαίοι καταδίκαζαν στην ποινή της σταυρώσεως τούς πιο μεγάλους εγκληματίες, εορτάζει πανηγυρικά και τιμά απόψε και αύριο η Εκκλησία μας. Με κατανυκτικούς ύμνους δοξολογίας προς τον Τίμιο Σταυρό τού Κυρίου μας, ψάληκε ο εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Στροβόλου, χοροστατούντος τού Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, στην παρουσία εκπροσώπων τής Πολιτείας και του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

η συνέχεια: Εδώ