Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Μεγάλη προσφορά υγειονομικού υλικού στην Ι.Μ. Σερρών.

Με μία ευγενική χειρονομία υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης, η Μ.Κ.Ο. «Human Plus E.V.», διά του εκ Σερρών ορμωμένου Προέδρου αυτής κ. Ανέστη Ιωαννίδη, την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, προσέφερε στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης μεγάλη ποσότητα προστατευτικών προσωπίδων υγειονομικής χρήσεως (72.000 τεμ.), ώστε να διατεθούν διά της Εκκλησίας στις φιλανθρωπικές δομές και τους Ιερούς Ναούς Της καθώς και στα Εκπαιδευτικά, Νοσηλευτικά και λοιπά προνοιακού χαρακτήρος Ιδρύματα της Μητροπολιτικής Περιφερείας Σερρών και Νιγρίτης, με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες, λόγω της ενσκηψάσης πανδημίας, ανάγκες προστασίας των ιερέων, ενοριτών, μαθητών, εθελοντών και υγειονομικών, ἀπό την διασπορά της νόσου.  

η συνέχεια:  Εδώ