Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πλατανιά.

Αρχιερατικός Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον πάνω Πλατανιά το Σάββατο 29 Μαΐου έ.ε.

Στον Αρχιερατικό Εσπερινό προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας Νανάκης συμπροσευχουμένων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μετρών και Αθύρων κ. Δημητρίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανέων κ. Μακαρίου, του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Δορυλαίου κ. Δαμασκηνού, του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Αγίου Όρους Γέροντος Βαρθολομαίου και Κληρικών της Μητροπόλεως μας καθώς και άλλων Μητροπόλεων.

Μετά το πέρας του Εσπερινού και τηρουμένων των προβλεπομένων μέτρων για την πανδημία τελέσθηκε Αρχιερατικό τρισάγιο προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Ανδρέου στο μνήμα του μακαριστού Θεοχάρους Λιονάκη παρουσία συγγενών και στενών φίλων της οικογενείας.