Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Απονομή Πτυχίων και Διπλωμάτων στους αποφοιτήσαντες της Σχολής Βυζ. Μουσικής.


Η εορτή των Ιεροψαλτών μας

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ο Ιεροψαλτικός κόσμος της Τοπικής μας Εκκλησίας θα εορτάσει την μνήμη του Προστάτου του Οσίου Ιωάννου του Κουκουζέλους.

Στο πλαίσιο του φετινού εορτασμού, στις 6μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Νέας Ιωνίας, χοροσταστούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου.

Στο τέλος του Εσπερινού, θα τελεστεί ο επίσημος Αγιασμός ενάρξεως της νέας Σχολικής χρονιάς στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, κατά τον οποίο ο Σεβασμιώτατος θα επιδώσει τους τίτλους σπουδών στους αποφοιτήσαντες της περσινής χρονιάς.

Ας είμαστε όλοι εκεί, για να τιμήσουμε τους κορυφαίους παράγοντες της Θείας Λατρείας, που είναι οι εκλεκτοί Ιεροψάλτες μας, καθώς και να καμαρώσουμε το Ιεροψαλτικό μέλλον της Τοπικής μας Εκκλησίας, στα πρόσωπα των μαθητών της Σχολής μας.

Εκ του Γραφείου Τύπου.