Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Τιμητική συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ σε Ιατρικό Συνέδριο στο Λιμένι Μάνης.

 Το εσπέρας της Παρασκευής 25/9/20, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως εκ μέρους του Προέδρου του 5ου Επιστημονικού Forum, Παθολόγου – Ογκολόγου, Δ/ντου Γ’ Ογκολογικής Κλινικής του «Metropolitan Hospital» κ. Βασιλείου Μπαρμπούνη, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος Γ’, μετέβη στο Ξενοδοχείο «Limeni Village», όπου συνεκλήθη το Ε’ Συνέδριο Ογκολογίας με θέμα: «Ογκολογία, Quo Vadis; Η αγωνία του γιατρού μετά την πρώτη επιτυχία», και απηύθυνε χαιρετισμόν στους ιατρούς – συνέδρους.

Ο Σεβ. τόνισε στον χαιρετισμό του την αξία της ιατρικής επιστήμης και της συνεχούς μελέτης των νέων ιατρικών δεδομένων, ως επίσης υπογράμμισε ότι στην λέξη «αγωνία» κρύβεται η ανύστακτη μέριμνα του ιατρού για τον ασθενή του. Υπογράμμισε με έμφαση ότι η Εκκλησία ευλογεί την ιατρική πρόοδο και επιστήμη, αφού ο Θεός κατά το βιβλικό λόγο «έκτισε ιατρόν και έδωκε ανθρώποις επιστήμην». Πάντοτε δε προσεύχεται υπέρ της υγείας των ανθρώπων.

Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν με πολλή χαρά οι ιατροί – ογκολόγοι, οι οποίοι είχαν καταφθάσει κυρίως από την Αθήνα στο όμορφο Λιμένι. Στο συνέδριο παρέστη επίσης και απηύθυνε χαιρετισμό και ο κ. Άγγελος Χρονάς, περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε. Μεσσηνίας και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη.