Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Ίδρυση γραφείου του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο.

         Με σκοπό την άμεση παροχή πληροφοριών, σχετικά με τη λειτουργία του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων, την συλλογή τροφίμων και την προσφορά οικονομικών δωρεών, θα λειτουργήσει, από την 1η Οκτωβρίου 2020, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος (Κ. Καρτάλη – Ανθ. Γαζή), το Γραφείο του Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο.

          Καθημερινά, από τη Δευτέρα έως και την Παρασκευή, από τις 9.00 π.μ. έως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 μ.μ. έως τις 9 .00 το βράδυ, οι συνεργάτες του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Καναλίων στο Βόλο θα υποδέχονται όσους επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, καινούρια κλινοσκεπάσματα, αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, ή να καταθέσουν οικονομική ενίσχυση για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ιδρύματος. Παράλληλα, θα παρέχονται πληροφορίες για τους όρους και τις διαδικασίες εισαγωγής στο Ίδρυμα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις δράσεις και τους σκοπούς του.

Εκ του Γραφείου Τύπου.