Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Ο νέος Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στον Μητροπολίτη Βελγίου.

Τον νέο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες κ. Βασίλειο Ζορμπάλη υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου και Έξαρχος Κάτω Χωρών και Λουξεμβούργου κ. Αθηναγόρας, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως, το πρωί της 26ης Αυγούστου 2020.

Ο νεοαφιχθείς Πρόξενος θέλησε από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων να λάβει τις ευχές και ευλογίες του Μητροπολίτου, ο οποίος τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε κάθε ευλογία και πρόοδο στην διακονία της ομογένειας στο Βέλγιο, ενώ στην συνέχεια υπήρξε συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Ο κ. Ζορμπάλης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την οργάνωση των κεντρικών υπηρεσιών και το εν γένει έργο της Μητροπόλεως, ενώ υποσχέθηκε κάθε καλή και αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.