Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Κυριακή του Θωμά στο Μαζαράκι Θηβών.

Την Κυριακή του Θωμά, 26 Απριλίου 2020, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Μαζαράκι Θηβών, κεκλεισμένων των θυρών, μόνο με την παρουσία της Αδελφότητας. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με επιστηρικτικά λόγια και ευχήθηκε στη Γερόντισσα και στις Μοναχές δύναμη, υγεία και Χρόνια πολλά. Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας έψαλε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτου Θηβών και Λεβαδείας κυρού Νικοδήμου, αφού λόγω των συνθηκών δεν μπόρεσε το Μεγάλο Σάββατο όπως κάθε χρόνο με την παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου. Την Παρασκευή 24 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην Ιερά Μονή Λυκούρεση, όπου το δεξιό κλίτος του Καθολικού είναι αφιερωμένο στη Ζωοδόχο Πηγή, καθώς και στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Κορωνείας, όπου τιμούν την Παναγία Ζωοδόχο Πηγή.