Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Επαναλειτουργεί το Σπίτι Γαλήνης Ι.Ν. Μεταμορφώσεως από τις 4/5

 

Το Ενοριακό Συσσίτιο Απόρων του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου επαναλειτουργεί, μετά την αναστολή λειτουργίας λόγω των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού και των διακοπών του Πάσχα.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ομάδα εθελοντριών κυριών θα παρασκευάζει 120 περίπου μερίδες φαγητού για κάθε διήμερο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Οι υπεύθυνοι του Σπιτιού Γαλήνης κάνουν έκκληση για προσφορά τροφίμων (κρέας, ρύζι, μακαρόνια, τυρί, λάδι, είδη μαναβικής, πατάτες, όσπρια), τα οποία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να προσφέρει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βόλου, από τις 8.30 ως τις 11.30 το πρωί και από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ καθημερινά.
Το Σπίτι Γαλήνης επαναλειτουργεί από τη Δευτέρα 4 Μαΐου.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου.