Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Γ´Κυριακή Νηστειών (Σταυροπροσκυνήσεως) στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος.

Το πρωί της Κυριακής Γ᾽ Νηστειών (Σταυροπροσκυνήσεως) τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Λευκάδος η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου, ιερουργούντος του Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου π. Ιωαννικίου Ζαμπέλη. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η Ακολουθία της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού και εψάλη Δέηση υπέρ υγείας και ενισχύσεως των εργαζομένων και διακονούντων στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και εν γένει του φιλοχρίστου λαού.
Να τονίσουμε ότι, βάσει του υπ´ αριθμ. πρωτ.: 1371/619/17.03.2020 Εγκυκλίου Σημειώματος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, περί ῾Ἑπιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης της τέλεσης κάθε είδους λειτουργιών και ιεροπραξιών στους θρησκευτικούς χώρους λατρείας για το χρονικό διάστημα από 16.03.2020 έως 30.03.2020῾῾, η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε κεκλεισμένων των θυρών παρουσία μόνο του λειτουργούντος ιερέως, ενός ιεροψάλτου και του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς μας Μητροπόλεως Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανασίου Κοσμά και μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91.6 Fm.