Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αρκαλοχωρίου.

Το απόγευμα της Τετάρτης  1ης Απριλίου τελέστηκε  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Ανδρέα Κρήτης του Ιεροσολυμίτου,  κεκλεισμένων των θυρών, η Ακολουθία του Μεγάλου Κανόνα χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ανδρέα. Η ακολουθία μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεώς μας.

Στην ακολουθία έλαβε μέρος ο ιερομόναχος Ανδρέας Δημητρίου ενώ το αναλόγιο διακόνησαν ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Φουκαράκης και ο Πρεσβύτερος Ιωάννης Καπελάκης. Συμπροσευχόμενοι ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Σταματάκης και ο Διάκονος Σταύρος Φανουράκης.
Στο τέλος ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας τέλεσε τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως της ψυχής του Εμμανουήλ Γλέζου και την δέηση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου για την επιδημία του κορονοϊού.