Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού APLHA από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς (Ακάθιστος Ύμνος).



Οδεύοντας προς την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, αυτή την Παρασκευή ψάλλεται από την Εκκλησία μας ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, την Υπέρμαχο Στρατηγό μας.
Σε αυτή την πρωτοφανή, δύσκολη και στενάχωρη συγκυρία που διανύουμε, ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, με σεβασμό στο θρησκευτικό συναίσθημα των τηλεθεατών του και εναρμονιζόμενος με τις αποφάσεις των υπευθύνων κρατικών φορέων, όσων αφορά τη λήψη των αναγκαίων μέτρων για την προφύλαξη της δημόσιας υγείας.
Έχει προγραμματίσει για αύριο Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 από τις 15:30 έως τις 16:30 την απευθείας μετάδοση του Ακαθίστου Ύμνου που θα τελεστεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία κεκλεισμένων των θυρών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ο οποίος και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.
Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα στους αδελφούς μας Χριστιανούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας να απαλύνουν, κατά το δυνατόν, τον πόνο που έχει προκαλέσει όλη αυτή η δύσκολη κατάσταση. Η πράξη αυτή αποτελεί παρηγοριά και ισχυρό φάρμακο για την αντιμετώπιση των δυσκολιών αυτής της περιόδου για τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έχουν τον ευσεβή πόθο να βιώσουν τα Πάθη, αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου μας.