Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΑΘΙΣΤΟΥ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ.


Την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 και από ώρας 7:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων της πόλεως Ρεθύμνης, θα τελεσθεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Υπεραγία Θεοτόκο, κατά την οποία θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, χωρίς την παρουσία εκκλησιαζομένων, όπως απαιτούν οι δύσκολες συνθήκες τις οποίες διερχόμαστε.

 Η Ακολουθία θα μεταδοθεί από τον ραδιοφωνικό σταθμό “TEAM FM” στη συχνότητα 102 FM, για να δοθεί η δυνατότητα στους ευσεβείς ανθρώπους της Τοπικής μας Εκκλησίας να μετάσχουν με τον τρόπο αυτό συμπροσευχόμενοι από τις «κατ’ οίκον εκκλησίες» τους.

Ευχαριστούμε τον ραδιοφωνικό σταθμό για την ολοπρόθυμη αποδοχή του σχετικού αιτήματος της Μητροπόλεώς μας, όπως ευχαριστούμε από καρδιάς και συγχαίρομε τους ανθρώπους της Εκκλησίας μας για την υπομονή και την προσήλωσή τους στην Πίστη που, όπως τόνισε και ο Πατριάρχης μας, δεν κινδυνεύει λόγω της προσωρινής και αναγκαίας απομάκρυνσής μας από τους Ιερούς μας Ναούς.

Ας συντονισθούμε, λοιπόν, την Παρασκευή στις 7:00 μ.μ., για να ενώσομε τις προσευχές μας στην Παναγία μας, γνωρίζοντας πως και αυτή τη φορά θα έλθει αρωγός στην υπέρβαση της δοκιμασίας που διερχόμαστε.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.