Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ.

Την Παρασκευή 11-10-2019 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στην Σταυροπηγιακή & Συνοδική Iερά Μονή Αγίου Συμεών Του Νέου Θεολόγου Καλάμου Αττικής, ευλόγησε τους προσφερθέντες Άρτους και κήρυξε τον Θείο Λόγο. Προς της ενάρξεως της Ιεράς Ακολουθίας υπεδέχθη στην είσοδο της Ιεράς Μονής την Τιμία Κάρα του Οσίου Πατρός ημών Κυρίλλου του Παρίου. 

   Το Σάββατο 12-10-2019 με το πρωινό δρομολόγιο έπλευσε για την Πάρο. Με την άφιξή του ο Σεβασμιώτατος στο νησί μετέβη ευθύς αμέσως στο Ιερόν Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής όπου πραγματοποιήται το Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα "Νικόλαος Μαυρογένης, ο Πάριος Ηγεμών της Μολδοβλαχίας και η εποχή του." Στο συνέδριο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες της εκπαιδευτικής και επιστημονικής κοινότητας τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Ρουμανία. Λαμβάνοντας τον λόγο ο Σεβασμιώτατος, καλωσόρισε τους εισηγητές στο Παναγιοσκέπαστο νησί της Πάρου και τους ευχαρίστησε για την ολοπρόθυμη ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση του Ιερού Προσκυνήματος να συμμετέχουν στο εν λόγω Συνέδριο. Εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς τη Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος, την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου καθώς και στον Παριανό λαό για την συμμετοχή του στο Επιστημονικό Συνέδριο, ευχόμενος κάθε ευλογία και ενίσχυση από τον Τριαδικό Θεό με τις πρεσβείες της Παναγίας μας της Εκατονταπυλιανής.