Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018

Βραδινή Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το βράδυ της Κυριακής των Αγίων Πάντων, 3 Ιουνίου 2018, τελέσθηκε στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου η καθιερωμένη, τα τελευταία χρόνια, βραδινή Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και μαθήτριες της Γ' Λυκείου της πόλεώς μας που ετοιμάζονται να διαγωνισθούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Ο Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στην Θεία Λειτουργία την οποία παρακολούθησαν πλήθος μαθητών και γονεών που γέμισαν τον Μητροπολιτικό Ναό, ενώ παρέστη και ο Διευθυντής της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως του νομού μας κ. Στέργιος Αποστολακούδης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας απευθυνόμενος στα παιδιά τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εξετάσεις και τα προέτρεψε να προσευχηθούν στο Χριστό και στη Παναγία να τους φωτίσουν και να τους βοηθήσουν αυτές τις δύσκολες ημέρες της μαθητικής τους ζωής. Προέτρεψε τα παιδιά να μην αγχωθούν, ούτε να απογοητευθούν σε ενδεχόμενη αποτυχία, αλλά να μάθουν ότι ακόμα και στις δυσκολίες και στις αποτυχίες της ζωής τους ίσως να κρύβεται ένα καλύτερο μέλλον, πιο ευνοϊκό και επιτυχημένο, γι' αυτά. Τέλος, συνέστησε στους γονείς να σταθούν δίπλα στα παιδιά τους σοβαρά, χωρίς να τα πιέζουν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αντί να κάθονται έξω από τα σχολεία το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να πάνε σε μία εκκλησία όπου θα τελούνται θείες λειτουργίες και παρακλήσεις και να προσευχηθούν για τα παιδιά τους.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο κ. Αποστολακούδης ο οποίος ευχήθηκε κι αυτός με τη σειρά του καλή επιτυχία στα παιδιά διαβεβαιώνοντάς τα για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας ευλόγησε ένα προς ένα τα παιδιά δίνοντάς τους από ένα στιλό, μία σοκολάτα και ένα cd με την Καινή Διαθήκη, ευχόμενος στον καθένα και στην καθεμία την ευλογία και τον φωτισμό του Θεού στη ζωή τους.