Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Αρχιερατικό Συλλείτουργο για τα Ελευθέρια του Κιλκίς (ΦΩΤΟ).

Κιλκίς | Χρήστος Καναρόπουλος

Σε μια συγκυρία συναισθηματικά φορτισμένη για τη Μακεδονία, εορτάστηκε στο Κιλκίς, την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, με τον πλέον περίλαμπρο τρόπο η 105η επέτειος της ιστορικής Μάχης του Κιλκίς και της απελευθερώσεως της πόλεως.
Οι πανηγυρικές λατρευτικές και επετειακές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουνίου με πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, με τη συμμετοχή Ιερέων της Ι. Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου. Ιδιαίτερη θέση στο Ναό είχαν οι ιστορικές Ιερές Εικόνας της Υπερμάχου Στραγηγού, της Παναγίας, από την επικράτεια της Ι. Μητροπόλεως, οι οποίες τίθονται προς προσκύνηση για τον εορτασμό των Ελευθερίων του Κιλκίς. 
η συνέχεια: Εδώ