Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιώαννης στην Αλεξανδρούπολη-Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Μονή της Μάκρης.

Το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης μετέβη με αεροσκάφος στην Αλεξανδρούπολη για ιδιωτική ανεπίσημη επίσκεψη, συνοδευόμενος από τον Αρχιγραμματέα της Συνόδου του Πατριαρχείου, Θεοφ. Επίσκοπο Σελευκείας κ. Εφραίμ.
Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας, ο οποίος μετέβη αμέσως στην Ιερά Μονή "Παναγίας του Έβρου", όπου θα παραμείνει για ολιγοήμερη ξεκούραση. Στην Μονή της Μάκρης η γερόντισσα Μακρίνα και ολόκληρη η αδελφότητα της Μονής υποδέχθηκαν με κωδωνοκρουσίες τον Μακαριώτατο Πατριάρχη, ο οποίος αφού προσεκύνησε την εφέστιο εικόνα της Παναγίας στο Καθολικό της Μονής, τέλεσε τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού π. Πολυκάρπου Ματζάρογλου, πνευματικού γέροντος του Μακαριωτάτου.

Το πρωί της Κυριακής του Τυφλού, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης τέλεσε τη Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, παρουσία πλήθους κόσμου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Μακαριώτατος ευλόγησε τους προσκυνητές στο Αρχονταρίκι της Μονής.