Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτη μας με τους συντελεστές του προγράμματος “Άγιος Απόστολος Θαδδαίος”.

Την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις των παλαιών εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου φιλοξενούνται οι δράσεις του Προγράμματος «Άγιος Απόστολος Θαδδαίος», πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, με τον Υπεύθυνο του προγράμματος και Γεν. Αρχ. Επίτροπο, Αρχιμ. Μάξιμο Παπαϊωάννου, τον συντονιστή του προγράμματος κ.Ευστάθιο Γραμμένο και τους εκπαιδευτές.

Στη συνάντηση αυτή και ενόψει της μεγάλης εορτής λήξης της πρώτης χρονιάς, που θα γίνει την Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο στα Μελισσάτικα, έγινε ο απολογοσμός της χρονιάς που πέρασε, συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν και οι εκπαιδευτές έθεσαν τους προβληματισμούς τους. Επίσης αποφασίστηκε το πλάνο της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την συνεισφορά τους και για το γεγονός ότι υπερέβαλαν εαυτούς ώστε η πρώτη χρονιά του προγράμματος να είναι πετυχημένη. Παράλληλα έθεσε τις προοπτικές και τις κατευθύνσεις για τη νέα χρονιά.