Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στη Μάνη, (ΦΩΤΟ).

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Μάνης η Σύναξις του Αγίου Πνεύματος, τη Δευτέρα της Πεντηκοστής.
Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 27/5 το απόγευμα, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ' χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο χωριό Φλομοχώρι του Δήμου Ανατολικής Μάνης, παρουσία πλήθους ευσεβών χριστιανών.

Ανήμερα της εορτής ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ' χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Στούπας, Δυτικής Μάνης. Προ της απολύσεως ο Σεβ. χειροθέτησε σε οικονόμο τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Κωνσταντίνο Λυμπέρη. Πλήθος ευσεβών χριστιανών είχε κατακλύσει τον πανηγυρίζοντα ιερό ναό και συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία, ανάμεσα σε αυτούς και ο Δήμαρχος Δυτικής Μάνης κ. Μαραμπέας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής παρουσίασε πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.