Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Θεία λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μέρμπακα.

Με κάθε μεγαλοπρέπεια εόρτασε και φέτος τη μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος ο ενοριακός Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος (Μέρμπακα). 

Την παραμονή της εορτής Κυριακή 27 Μαΐου 2018 εψάλει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ'αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος , χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. 








Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνος ,παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων. Ανήμερα της εορτής  τελέσθηκε ο όρθρος και η θεία λειτουργία λειτουργούντος του Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Αργολίδος Χρυσοστόμου Παπουλέση.  
Κατά τον εσπερινό και την θεία λειτουργία  έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου. 

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού π. Γεώργιος Μητροσύλης ευχαρίστησε όλους που ήρθαν και τίμησαν στην μεγάλη αυτή εορτή.