Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Θ. Λειτουργία και Ιερά Παράκληση για τους μαθητές στη Μάνη, (ΦΩΤΟ).

Το πρωί της Παρασκευής 25/5 μετά από πρόσκληση του Διευθυντού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γυθείου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ' τέλεσε τη Θεία Λειτουργία για τους μαθητές/τριες του σχολείου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Γυθείου.

Επιπλέον το απόγευμα της Πέμπτης 24/5 και το απόγευμα της Παρασκευής 25/5 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ' τέλεσε την Ιερά Παράκληση για τους μαθητές/τριες ενόψει των πανεληνίων και ενδοσχολικών εξετάσεων στον Ιερό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αρεόπολης και στον Ι.Ν. της Υπαπαντής του Κυρίου στο Επισκοπείο Γυθείου, αντίστοιχα.
Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά και τους γονείς τους, που προσήλθαν στους Ιερούς Ναούς.
Μετά το πέρας των Παρακλήσεων ο Σεβασμιώτατος δώρισε σε κάθε υποψήφιο συμβολικά, ως ευλογία, ένα στυλό.