Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017

''ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ'' ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ.

 Στην Ενορία του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, λειτουργεί ΣΥΣΣΙΤΙΟ, με το οποίο σιτίζονται καθημερινά αναξιοπαθούντες συνάνθρωποί μας, από την πόλη του Ναυπλίου.
     
 Είναι πολλοί άνθρωποι, συμπολίτες μας, που έχασαν τη δουλειά τους ή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και ζητούν τη βοήθεια της Εκκλησίας. Στο καταφύγιο ανθρωπιάς και αγάπης από τον Ιερό Ναό ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ¨ Ναυπλίου, προσφεύγουν άπορες οικογένειες, αναξιοπαθούντες, μοναχικοί πολίτες, ανύπαντρες μητέρες,μικρά παιδιά και άλλοι . Συσσίτια, δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη και ρούχα, είναι τα «δώρα» που  παίρνουν οι πολίτες που αδυνατούν να στρώσουν μόνοι τους το καθημερινό τραπέζι.
 Αξίζει να βοηθήσεις και εσύ.
Με τις προφορές σου, δίνοντας  χρήματα ή τρόφιμα στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας, συμβάλεις σημαντικά, ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο και συνεχώς αυξανόμενο σε ανάγκες έργο, σιτίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
 Σκοπός του Συσσιτίου είναι να απαλύνει τον πόνο ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, που πλήττονται περισσότερο από κάποιους άλλους, με ανεργία, φτώχεια και αποκλεισμό. Βοηθώντας και εσύ σε αυτήν την προσπάθεια, συνδράμεις στο καθημερινό φαγητό που μαγειρεύεται από γυναίκες της  πόλης  μας,οι οποίες εθελοντικά προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.

Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις δίνοντας τρόφιμα για το συσσίτιο ή καταθέτοντας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό  «ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ  ¨ Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ¨ ΝΑΥΠΛΙΟΥ. ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ»με Αρ.  540-002101206970  της ALPHA τράπεζας.
Βοήθησε και εσύ, δίνοντας  καθημερινή μαρτυρία αγάπης.


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ