Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΕΟΡΤΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ
ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Μεγαλοπρεπώς, με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα καθώς και με την μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, εορτάσθηκε η πανίερος μνήμη του Προστάτου και Αρωγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου.
Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός στο παρεκκλήσιο του αγίου Αρτεμίου, που βρίσκεται εντός του αστυνομικού μεγάρου, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου π. Βαρθολομαίου, ο οποίος εκήρυξε και τον θείο λόγο. Το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου 2017 τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό των αγίων ενδόξων και πανευφήμων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στη Νεάπολη Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα στους αστυνομικούς της πατρίδος μας και αναγνώσθηκε επίσης, η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακολούθησε εορτή, η προσφορά της αρτοκλασίας και του κεράσμα τος στο αστυνομικό μέγαρο, με την παρουσία των αρχόντων του τόπου και της ηγεσίας των ενδόξων αστυνομικών της πόλεώς μας, παλαιών τε και νέων.