Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2017

Η παιδική χορωδία του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» ΚΔΑΠ της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» συμμετείχε στη μαγευτική συναυλία του Sistema Europe Youth Orchestra (SEYO).


Xorodia KDAP_Concert SEYO2_web
Η παιδική χορωδία του «ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ» ΚΔΑΠ Μοσχάτου της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ι.Α. Αθηνών, συμμετείχε στη μαγευτική συναυλία του Sistema Europe Youth Orchestra (SEYO) που δόθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Περισσότεροι από 350 νεαροί μουσικοί και χορωδοί από όλο τον κόσμο, ενώθηκαν μουσικά στην ιστορική σκηνή του Ηρωδείου κάτω από τον επιβλητικό βράχο της Ακρόπολης και γιόρτασαν τη δύναμη της μουσικής και την ικανότητά της να γεφυρώνει λαούς, θρησκείες, πολιτισμούς.
Η Νεανική Ορχήστρα Sistema Europe (SEYO) αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο της δουλειάς που κάνει το πρόγραμμα Sistema στην Ευρώπη συνολικά. Αποτελείται από 350 νεαρούς μουσικούς, ηλικίας 10-26 ετών και 30 δασκάλους μουσικής από 27 χώρες του κόσμου κι εφαρμόζουν τα προγράμματα, με στόχο την κοινωνική ένταξη μέσω της μουσικής.
Τα μέλη της ήρθαν φέτος, στην Αθήνα για το SEYO 2017 Summer Camp (από 19/7 έως 2/8) και συναντήθηκαν με την πολυπολιτισμική χορωδία και ορχήστρα του El Sistema Greece, στην οποία ανήκει και η Παιδική Χορωδία του ΔΗΜΗΤΡΕΙΟΥ ΚΔΑΠ Μοσχάτου της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ της Ι.Α. Αθηνών.
Η μεγάλη συναυλία στην ιστορική σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού, ήταν το αποκορύφωμα αυτής της συνεργασίας. Μια πολυεθνική ομάδα νέων μουσικών και χορωδών,  σ’ αυτό τον ιστορικό χώρο, προώθησε  το μεγαλείο της τέχνης της μουσικής  με μια ανεπανάληπτη συναυλία,  την οποία οι συμμετέχοντες κατέγραψαν ως ανεκτίμητης αξίας εμπειρία ζωής.
Την ορχήστρα διηύθυναν διεθνώς καταξιωμένοι μαέστροι, που συνδέονται με το κίνημα  El Sistema, ανάμεσά τους και η  διακεκριμένη Ελληνίδα μαέστρος Φαίδρα Γιαννέλου.  Το πρόγραμμα της συναυλίας περιελάμβανε έργα των Händel, Beethoven, Brahms και Bizet καθώς και επιλεγμένα κομμάτια ελληνικής και αραβικής παραδοσιακής μουσικής.