Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017

Το τελευταίο βράδυ του «The Cosmos Project.

Δελτίο Τύπου
Έκλεισε το βράδυ της 6ης Αυγούστου 2017, στην αυλή του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Ευόσμου,
η φιλοξενία των Αμερικανών νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Βοστώνης από την Ιερά Μητρόπολή μας.
 
Ο π. Χρήστος Φουστούκος, η πρσσβυτέρα του Κλεοπάτρα, η γραμματέας Ελένη Καλιόρας και τα 19 Αμερικανόπουλα, αγόρια και κορίτσια, είχαν την ευκαρία να ζήσουν το τελευταίο βράδυ τους στην Ελλάδα, ένα ελληνικό γλέντι, αφού για μια εβδομάδα φιλοξενήθηκαν στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας(Ποσείδι και Μακρυνίτσα).
 
Τη 2η εβδομάδα της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν σε μοναστήρια της Μακεδονίας και ενορίες της Μητροπόλεως μας, σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, να κάνουν τον περίπλου του Αγίου Όρους αλλά και να δροσιστούν σε ελληνικές παραλίες και να επισκεφθούν την αγορά της Θεσσαλονίκης. Η όλη φιλοξενία έκλεισε με το ελληνικό γλέντι.
 
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Βαρνάβας εμπνευστής και οικοδεσπότης της βραδιάς, αποχαιρέτησε τα παιδιά με λόγια εμπνευσμένα, καλώντας τους να πάρουν μαζί τους ότι ωραίο, ορθόδοξο και ελληνικό γνώρισαν και έζησαν στην μητέρα πατρίδα. Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του προγράμματος "The Cosmos Project" και ιδιαίτερα το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βοστώνης κ. Μεθόδιο.
 
Κλείνοντας τη βραδιά ο Σεβασμιώτατος κ. Μεθόδιος ευχαρίστησε τη φιλόξενη Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για όλες τις μέρες ιδιαίτερα όμως για το τελευταίο βράδυ, το γεμάτο συγκίνηση, αγάπη και χαρά.