Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εορτής της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017 και ώρα 6:00΄μ.μ., εορτή της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και των εγκωμίων προς την Κυρία Θεοτόκο και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής Καρύτσης Δολόπων.

Την Τρίτη 15 Αυγούστου, ανήμερα της εορτής της κοιμήσεως και μεταστάσεως της Κυρίας Θεοτόκου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Φαρσάλων.
***
 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Τρίτη 15 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής Καρύτσης Δολόπων.
***
 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Δευτέρα 14 Αυγούστου, θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Ρεντίνης.
 Την Τρίτη 15 Αυγούστου, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στην ως άνω Ιερά Μονή.
***
 Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 7:30΄μ.μ., θα τελέσει την ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο – Κοιμητηριακό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρδίτσης.