Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟ ΚΙΒΕΡΙ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Και σε μεσίτριαν έχω, προς τον φιλάνθρωπον Θεόν, μη μου ελέγξη τας πράξεις, ενώπιον των Αγγέλων, παρακαλώ σε, Παρθένε, βοήθησόν μοι εν τάχει.
Με κάθε λαμπρότητα τιμάτε η εορτή της  Κοιμήσεως  της Υπεραγίας Θεοτόκου στο όμορφο παραλιακό χωριό Κιβέρι στην Αργολίδα. Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου ,ο οποίος μίλησε επίκαιρα για το πρόσωπο της Θεομήτορος. Μετά το πέρας του εσπερινού ο Μητροπολίτης προέβη  εις  χειροθεσία σε αναγνώστη του ιεροδιακόνου και φοιτητή της Θεολογίας, Χρήστου Σελλή. 
 Στη συνέχεια ακολούθησε  λιτάνευση  της  Ιεράς  Εικόνας  της Κοιμήσεως Θεοτόκου στους δρόμους του χωριού μεταξύ πλήθους κόσμου.  Στο τέλος της λιτανείας ο Ιερέας του ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πρωτοπρεσβύτερος  και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος ,π. Πέτρος Αθανασόπουλος  ,ευχαρίστησε τον μητροπολίτη για την τιμή που έκανε να χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό καθώς κι όλους όσους ήρθαν για να τιμήσουν την Παναγία. 
Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός, ο ααντιπεριφερειάρχης Αργολίδος  Α.Χειβιδόπουλος κι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους -Μυκηνών κ. Μπέγκος.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ