Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

''Εις Οικοδομήν Του Σώματος Του Χριστού '' Το νέο βιβλίο του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Ένα νέο βιβλίο από τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις  Επιστροφή με θέμα άγνωστες πτυχές της ζωής  του  Αγίου Λουκά του Ιατρού. Για την έκδοση του βιβλίου συνεργάστηκε στην μετάφραση η μοναχή ιερωνύμη.   Το βιβλίο ξεκίνησε να διατίθεται από το εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο της Μητροπόλεως Αργολίδος, καθώς κι από το site των εκδόσεων Επιστροφή, http://www.epistrofibooks.com/. «Όταν ετοίμαζε ένα κήρυγμα, μας συγκέντρωνε τα βράδια και μας το διάβαζε. Ζητούσε μετά να του κάνουμε κριτική, παρατηρήσεις και σχόλια.
Ο αδερφός μου ο Γιούρι, ο οποίος είχε τελειώσει το Πανεπιστήμιο, πάντα είχε να κάνει κάποιο σχόλιο. Ο άγιος τον άκουγε με προσοχή και, αν χρειαζόταν, διόρθωνε κάτι. Κάποιες φορές μας μιλούσε και για τις διώξεις που υπέστη. Μιλούσε απλά και με κάποιο πόνο. Και βέβαια μιλούσε σιγά για να μην τον ακούνε έξω. Τότε και οι τοίχοι είχαν αυτά».
Ν. Σιντόρκιν

Συγγραφέας: Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος Αντωνόπουλος

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ