Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Επικειμένης της επισκέψεως της Α.Θ.Π στην Ορεστιάδα.

Την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε στο Φανάρι, ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, την Δευτέρα 31 του μηνός Ιουλίου ε.ε., εν όψει της επικείμενης επίσκεψης της Σεπτής Κορυφής στην Ορεστιάδα  κατά τον προσεχή μήνα Σεπτέμβριο (από 23ης έως 25ης) επ΄ ευκαιρία των εκδηλώσεων που προγραμματίζονται στην μνήμη του εθνικού Ευεργέτου και διαπρεπούς ιατρού Στεφάνου Καραθεοδωρή, συμπληρωθέντων 150 ετών από της κοίμησεώς του.

Τον Σεβασμιώτατο συνώδευαν οι εκ των κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου· Αρχιμ. Βαρθολομαίος Ἀστεριάδης, Ελπιδοφόρος Λημναίος, Κύριλλος Κολτσίδης, Νικόδημος Σκλέπας, Ανδρέας Αϊντινίδης, Γαβριήλ Χειμώνας και Νέστωρ Ουρουμτζίκης, ο Πρωτοπρ. Νικόλαος Καρπαθάκης, ο Διάκ. Παντελεήμων Χαρτοφύλακας, και οι κ. Πασχάλης Χατζάκης, λογιστής της Ιεράς Μητροπόλεως, και κ. Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, συνεργάτης.