Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Ο Βοστώνης κ.Μεθόδιος στην Πανηγυρίζουσα Ι.Μ.Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χορτιάτη.

Δελτίο τύπου
Ανήμερα της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής της Μεταμορφώσεως του Κυρίου, Κυριακή 6 Αυγούστου 2017, ο Σεβασμιιώτατος Μητροπολίτης Βοστώνης κ. Μεθόδιος ιερούργησε στην Πανηγυρίζουσα  Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Χριστού στο Χορτιάτη.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας, στη σύντομη ομιλία του, υπέδειξε την οδό της υπακοής ως τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να αναπαύει κάποιος το Θεό και να ελκύει τη χάρη Του: «Ούτος εστιν ο Υιός μου ο αγαπητός, Αυτού ακούετε». Η υπακοή στο θέλημα του Θεού μεταμορφώνει τον άνθρωπο, τον κάνει μέτοχο της θείας χάριτος και της θείας δόξας.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Μεθόδιος ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο κ.Βαρνάβα για την  πρόθυμη ανάληψη του κόπου της υλοποίησης του προγράμματος Cosmos, το οποίο ολοκληρώθηκε με απόλυτη  επιτυχία.
Στην αντιφώνησή του, ο Σεβασμιώτατος κ. Βαρνάβας ευχήθηκε καλό ταξίδι στους Νέους της Αμερικής που επιστρέφουν στη μακρινή πατρίδα τους ως  ιεραπόστολοι πια και πρέσβεις της  υψηλής ιδέας του ελληνικού πολιτισμού και της Ορθοδοξίας.
 Εκ του Γραφείου Τύπου.